Thursday, 21 June 2012

assalammualaikum , hmmmm , nak bace kisah kelaka tak ?

okey , meh sini aku bawak korang tengok cerite pasal minah TETEK nieh ,
hmmm, aku buakan sempurna mane pon, tapi insyAllah , aku tak pernah terpikir pon nak cite about the tetek this and the tetek that, harap lepas ni minah sorang ni berubah lah ea :) amin :)

mybe ni cerite lame jugak lah tapi aku rase still nak post pasal dia :)



sebab dia melawak kan.


first bace bende nie at twitter ,aku dah gelak !!!! act, aku gelak bukan tanda suke or setuju, just sebab ayat dia yang tak berlapik and macam bahase "OTJ"   (orangtepijalan)

“All I hear frm yesterday is tetek ths tetek that.Apa dosa sial tetek ak kat org..Masing2 ada tetek nk kacau tetek org,” 


aku tak berani nak cakap ape lah , dia punye tetek kan , hahahaha . 

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------

then , lepas tu ade lah sorang mamat 'alim' ni, dia kate haram bagai lah kat dia , tahu apa zarina ni balas ? ni lagi besttttt !!!! hahahahhaha , 




 hahahhahahhahhahahahaha , ape punya bahasa lah perempuan ni ;P



*means dia memang dah tahu lah kan yang kalau lelaki tengok akan GOSOK2 tuuuuttttt , what the heaven lah pompuan , adeh aihh ! sedih aku nama zarina pulak tu ! (ZARINA NASIR) umi aku ! mencacatkan nama zarina :(



-------------------------------------------------------------------------------------------------


 JOM LAYAN GAMBAR SI *OTJ ...


 
 
 




                            


okey , mesti strawberry tuh dah MASAM kan ? hahahahaha , dah macam apa dah ,






                                                                                                                          
 OMG ! tergode nya saya !!!! heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!! =P





xxxxxx aku rasa perempuan je kot yang boleh tengok ;) ni pun dah kire aurat untuk perempuan apetah lelaki kan kan kan ,,,,





            


OH YEAH !!! haaaaaaaaa





 ..........................................

 

 ni salah satu picture dia at daalm majalah dekat indon, lepas balik dari sane jeeee . kene kecam orang at malaysia , haha . tuh yang dia heboh berang semacam jeeee ;)




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------


BERUBAH ?????????????????

HARAP-HARAP LAHHH ;)



aku sentiasa doakan yang terbaik untuk orang islam :)










 tapi skang Zarina ann julie dah berubah tak nak seksi2 lagi katanya. KATANYA LAH, haha . Baru2 ni Zarina An Julie atau Anjoulie Lavocah, tampil bertudung untuk minggu fesyen Islamik yang berlangsung di JW Marriot minggu lepas. Penampilannya ini sekadar memperagakan busana muslim daripada koleksi syarikat penaja.


zarina ann julie
 
kan lebih manis kalau bertudung :)
 
 kbai .
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------